Academie Mercuur

Erkend studiecentrum sinds 1948

16-11-2015

De verkiezing Academie Mercuur – Emmenaar van het Jaar staat weer voor de deur. Wie is dit jaar volgens u Emmenaar van het Jaar en mag daarvoor in het zonnetje worden gezet?

Voorheen kozen de inwoners van de gemeente Emmen een bekend persoon of een instantie, maar daar is dit jaar verandering in gekomen. De instanties maken plaats voor lokale helden, zodat het verhaal van het individu belangrijk wordt en niet de prestatie van een organisatie. Dat lokale helden uit Klazienaveen niet bekend zijn in Schoonebeek is niet erg, want er moet gestemd worden vanwege iemands verhaal. Overigens kunnen er nog steeds personen aangedragen worden die bij een breed publiek bekend zijn.

Gemeente Emmen

Belangrijk bij het aandragen van een kandidaat is dat diegene woonachtig is in de gemeente Emmen en dit jaar een belangrijke of bijzondere prestatie levert of heeft geleverd voor zijn of haar omgeving. Kandidaten aandragen kan via het volgende e-mailadres: emmenaarvanhetjaar@ndcmediagroep.nl. Alleen de e-mailberichten waarin een voor- en achternaam plus een heldere toelichting staan, worden meegenomen naar de stemmingsronde.

Keuzes

Kandidaten kunnen worden aangedragen tot en met vrijdag 4 december. Vervolgens buigt een jury zich over de verschillende kanshebbers en maakt daarna de keuzes bekend waarop kan worden gestemd. Door zowel het aandragen van kandidaten als het stemmen op kandidaten maakt u kans op leuke prijzen!

Artikel door Kristian Elders, Zuidoosthoeker

« terug


Share |