School Opleiding Trainingen Ontwikkeling Groeien E-Learning Blended Learning

Slagen zonder nonsens

Beroepsopleidingen, Korte MBO opleidingen, 
Bedrijfstrainingen, Online leren

Bij Academie Mercuur geloven we in jou. Je wilt graag een opleiding of cursus volgen om door te groeien, jezelf te ontwikkelen of je om te laten scholen. Wij bieden jou die mogelijkheid, met onze uitgebreide programma's, cursussen, trainingen en opleidingen.

Ons studieaanbod bestaat uit beroepopleidingen, korte MBO opleidingen, specifieke bedrijfstrainingen en microsoft trainingen. Er is altijd een traject wat aansluit bij jouw wensen. Alle trajecten zijn erkend en je ontvangt na het succesvol doorlopen dan ook een certificaat. 

Onze speciale e-learning lesmethode blended learning, zorgt ervoor dat je steeds direct kunt instromen, je hoeft nooit meer te wachten. Je start wanneer het jou uitkomt. Daarnaast hoef je ook nooit meer in een klas te zitten, we bieden alles online aan in onze e-learning omgeving. Beginnen wanneer jij wilt op de plek waar je wilt, dat is de flexibiliteit die wij bieden. 

Op sommige momenten heb je wellicht wat ondersteuning nodig. Natuurlijk helpen we jou hierbij,  hiervoor heb je een eigen personal coach. Je coach monitort de voortgang, voert gesprekken met je, biedt je ondersteuning waar je dat nodig hebt en zorgt ervoor dat jij het traject succesvol doorloopt.

Bedrijfstrainingen

Bij bedrijfstrainingen en coaching gaat het om uw wensen. Wat bent u specifiek nodig of wat is het doel van uw organisatie. Dit is altijd maatwerk en we gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

VCA, Office, Technisch Engels, Taal, Frans, Duits, EHBO, BHV,

Beroepsopleidingen

Het volgen van een beroepsopleiding is goed te combineren met een baan en/of een druk leven. Onze opleidingen worden verzorgd volgens de blended learning methode. De voordelen van e-learning, met de persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen.

MBO Opleiding, kantoor,  administratie, medisch secretaresse, telefonist receptioniste Account manager technisch

Korte MBO opleidingen

Wil je geen gehele opleiding volgen maar slechts een module? Is een losse cursus genoeg om je vaardigheden weer up-to-date te krijgen? Dan bieden wij ook losse cursussen en modules aan. 

Modules, vervolg opleiding, omscholing,  MBO, certificaat, diploma

Microsoft Trainingen

Wil je graag handiger worden met Microsoft programma´s? Of wil je graag een expert worden? Dat kan met onze Microsoft trainingen, aangepast naar het gewenste niveau,.Je ontwikkelt de door jouw gewenste vaardigheden.

Office Training Microsoft Excel Word Outlook Powerpoint Acces Windows cursus
Personal Coach Begeleiding Ondersteuning trajectbegeleider trainer begeleiding

Personal coach 

Ivonne is jouw personal coach. Ze begeleidt je gedurende de hele opleiding, cursus of training. Van de aanmelding tot aan de afsluiting, Ivonne helpt jou een succes te maken van jouw traject! 


Wil je graag extra informatie?  Neem dan gerust contact op. 

Online leeromgeving Blended Learning E-learning Lesmethode Flexibiliteit

Blended Learning

Met onze e-learning lesmethode, blended learning, krijg je de vrijheid en flexibiliteit om te starten, met je studie, waar en wanneer je maar wilt.  Samen met je personal coach, doorloop je het traject op jouw manier en in de tijd die het beste bij je past. 

Wil je meer informatie over blended learning? Bekijk dan eens de onderstaande video.

Maatwerk trajecten studie begeleiding budget cursus bedrijfstraining

Maatwerk

Een bedrijftraining of cursus, een beroepsopleiding of losse module volgen? Elk traject is anders en juist daarom biedt Academie Mercuur maatwerk. 
Afhankelijk van de wensen, het buget en de gekozen opleiding, is er voor elk traject maatwerk mogelijk. 

Zijn er vragen hierover stuur ons een mail of bel ons gerust?

Ervaringen van onze studenten

Femke

Ik heb genoten van deze opleiding. De veilige sfeer en de deskundigheid van de trainers gaven een fijne leeromgeving. Door te kijken naar mijn mogelijkheden werd ik gestimuleerd en gemotiveerd om daardoor te groeien. Hierdoor heb ik mijn leerdoelen kunnen behalen.

Ilona Ruardij-Wegkamp

Mijn ervaring met jullie is in één woord top! Allereerst de snelheid van het maken van de afspraken, betrokkenheid, het vrijwel direct kunnen starten en de individuele lessen hebben mij geholpen om binnen een paar weken mijn examen Financien & Fiscaliteiten voor de opleiding Makelaardij met 77% te halen! 

De lessen met dhr. Goos waren zeer onderhoudend, sloten direct aan op de studiestof en waren zeer leerzaam. Kortom: dit kan ik iedereen aanbevelen! Mocht ik in de toekomst nog ergens bijles voor nodig hebben, zal ik zeker bij jullie terugkomen!